Nukkekotielämää ja -tempauksia

Nukkekotielämä-ryhmän yhteisblogissa jaetaan kuulumisia tempauksistamme

Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pieni taidegalleria

Aikani odottelin, että vuodatuksen puolella blogi alkaisi taas toimia kunnolla, mutta nyt luovutan ja aloitan uuden blogin täällä bloggerin puolella.
Rauhankatu-projekti on jonkin aikaa tauolla koska viime aikoina on ollut niin paljon muita tapahtumia. Maaliskuun alussa olin Seinäjoen Nukkekotimessuilla myymässä ja siinä ohessa tutustumassa kaupunkiin. Myyntipöytäni pääsi jopa Ilkka-lehden sivulle 4.3.2013.

I waited for quite some time that my blog in "vuodatus.net" would start to function normally again but now I give up and start a new blog here.
My Rauhankatu project is on hold at the moment since there has been so many other activities. At the beginning of March I was selling in Seinäjoki Doll House Fair and my table was pictured on the pages of a local newspaper Ilkka on March 4,2013.


Kun sitten lasten syntymäpäiväjuhlat ja Turun Nukkekotimessut oli hoidettu, aloin siivota ja korjata niitä nukkekotejani ja pienoishuoneitani, jotka lähtevät kesällä Lohjan museon näyttelyyn. Niissä riittää tekemistä vielä pitkään, mutta kesken kaiken sain tietää, että vanha ystäväni maalaa nykyään tauluja. Siitä sain inspiraation rakentaa pienen taidegallerian. Enpä ole aikoihin noita sikarilaatikkohuoneita tehnytkään. Kyseessä on siis noin 10x10x4 cm kokoinen Hofnar Half Time-laatikko. Gallerian kaikki taulut on pienennetty ystäväni tauluista.

After the children's birthday parties and another Doll House fair in Turku I started cleaning all those dollhouses and roomboxes that will be on show in Lohja next summer. There is still plenty to do but suddenly I found out that an old friend of mine is nowadays an art painter. That gave me an inspiration to make a tiny Art Gallery. It is made into a 10x10x4 cm Hofnar Half Time cigar box. All the paintings on the walls are miniature versions of my friend's paintings.
Pienen tuolin tein pahvista, sorvatuista jaloista, tulitikuista ja ristipistokuvionkin pistelin itse.

The chair I made from wood, cardboard and selfmade cross stitch.1 kommentti:

  1. Hieno galleria ja mahtava idea. Miten sä osaatkin tehdä noin pientä. Piti oikein mittailla, kuinka pieni tuo sikarilaatikko on. Tuoli on kaunis.

    VastaaPoista