Nukkekotielämää ja -tempauksia

Nukkekotielämä-ryhmän yhteisblogissa jaetaan kuulumisia tempauksistamme

Sivut

lauantai 18. syyskuuta 2010

Pientä askartelua

Innostuin tekemään jotain pientä piparitaloomme jo :).

Noi lusikat on Nasulta, viime vuoden romujoulukalenterista. Mustat helmet esittää salmaikkikarkkeja ja noista on vois tulla vaikka pöydän jalat kunhan noi lusikkaosat leikkaa pois. Saiskohan niistäkin tehtyä jotain...

Nasun romukalenterista nämäkin raidalliset klemmarit. Yhdestä saa pätkäistyä 3 eri kokoista karkkikeppiä.

Nämä helmet näyttää joltain kovalta kinuskilta, pistin ne tikun nokkaan tikkariksi, saas nähdä mihin lopulta sijoittuvat.

Vaaleanpunaisten kehysten ympärille liimattu helmiä karkeiksi, näyttää varmaan paremmalta toisin päin, peili on jonkun muotinuken alunperin. Tein samoista matskuista myös taikasieniä pihaan, mutta niiden kuvat ei onnistunut ja ovat muutenkin vähän vinkuroita.

Halusin tehdä piparitaloon pöydän, jonka pihta on suklaalevyä. Koska massailu ei ole mun juttu kokeilen onnistuisiko se hamahelmistä, eli toi pitää silittää vielä. Jos ei näytä hyvältä, niin toivon mukaan joku listan massamaakari pelastaa tilanteen...

Nämä verkot kaivelin esille myös projektia varten, tuliskohan näistä hyvä häkki Hannu-rukazlle?


Tein myös lakukynttilöitä ja salmiakkilampunvarjostimen, mutta kynttilät ei onnistunu ilman muovailuvahaa ja varjostin on ehkä liian iso mökkiin. Innostuttiin lasten kanssa karkkiaskartelusta sen verran, että tehdään ehkä itellekin joku pieni juttu ja laitetaan siihen ne jutut, jotka eivät löydä paikkaansa yhteisprojektista.

Jännityksellä jään odottelemaan kuka seuraavaksi kirjoittaa tänne ja millaisia minejä muut alkavat tehdä. Muistakaa ottaa vaihekuviakin!

1 kommentti: