Nukkekotielämää ja -tempauksia

Nukkekotielämä-ryhmän yhteisblogissa jaetaan kuulumisia tempauksistamme

Sivut

torstai 9. syyskuuta 2010

Tervetuloa uuteen blogiin

Nukkekotielämä täyttää tänä syksynä jo 8 vuotta, silloin perustimme Britan ja Minnan kanssa Yahooseen nukkekoteihin keskittyneen keskusteluryhmän, jonne kutsuimme aluksi Nuket-listan nukkekotiharrastajia, sittemmin joukkoomme on liittynyt harrastajia muualtakin. Vuosien varrella olemme tempaisseet erilaisin tavoin, olemme kerhoilleet, swapanneet, kilpailleet, perustaneet kotisivut, järjestäneet näyttelyitä, rakentaneet nukkekodin ja kirjoittaneet kirjan.

Yksittäisten listalaisten tempaukset ovat myös huomattavia, listallamme on nukkekotikauppiaita, nukketaiteilijoita, suosittuja bloggaajia, kurssittajia, nukkekotilehden tekijöitä, yhdistysaktiiveja ja nukkekotikirjailijoita (Eija on ollut mukana jo 3 kirjassa). Ja minähän pyöritän sekä Nukkekotiwikiä että Mini treasures wikiä. Ja useat meistä ovat esitelleet projektejaan lehdissä, radiossa ja televisiossa.

Vuosien varrella olemme ystävystyneet ja nukkekotikuulumisten lisäksi jaamme listalla myös elämämme ilot ja surut.

Kolmen karhun ja Kultakutrin talon luovutimme Kuopion keskussairaalaan vuonna 2004 ja seuraavana vuonna WSOY julkaisi ensimmäisen suomalaisten nukkekotiharrastajien tekemän kirjan, Nukkekotielämää. Nämä projektit olivat sen verran isoja ja työläitä, että kesti tähän syksyyn asti ennenkuin ryhdyimme taas toimeen. Perustimme tämän blogin pitääksemme päiväkirjaa uudesta projektistamme. Ja eiköhän niitä projekteja tule vielä lisääkin...

Tervetuloa siis viettämään kanssamme Nukkekotielämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti